top of page

UTVENDIG ARBEID

Your dream project is just around the corner.

Modern House

Oppussing

Uansett hvilken type oppussings-prosjekt som står for døren, så kan vi hjelpe med erfaren kompetanse som kan utføre dette for deg på en rask og praktisk måte. Mange går med tanker om å pusse opp et eller flere rom i huset, og når man setter i gang, vil man gjerne få det gjennomført så raskt som mulig slik at man kan nyte det ferdige resultatet.

Oppussing av kjøkken er en drøm hos mange, spesielt om man bor i en eldre bolig. Kjøkkendesign har endret seg en god del de siste årene, da de fleste bruker kjøkkenet annerledes enn man gjorde for 20 – 30 år siden når mange ønsket at matlagingen foregikk i et eget rom.

Oppussing av leilighet

I dag ønsker flere at man kan være i samme rom som selskapet når man klargjør maten. Eksempler på annet vi kan hjelpe deg med er: Oppussing av gang, oppussing av trapp, oppussing av soverom, ellers generelt bolig-oppussing, som også inkluderer oppussing av innvendig tak, oppussing av stue, samt også utenfor boligen som for eksempel oppussing av garasje. Vi tar også på oss større oppdrag som oppussing i borettslag.

Pusse opp gammelt hus?

Oppussing av gammelt hus er noe man er forberedt på hvis man kjøper gammelt. Men for å få et sjarmerende hus i idylliske omgivelser, så er det verdt en innsasts for å få huset opp til standard. Vi hjelper gjerne med planleggingen og hjelper med alle slags prosjekter. Enten du skal pusse opp trapp, pusse opp gang, pusse opp soverom, pusse opp kjøkken eller annet, så har du mye igjen for å benytte samme firma til å utføre oppussingen for deg. Når vi er ferdig med prosjektene våre er vi sikre på at leveransen er i henhold til aller beste kvalitet og også i henhold til dine ønsker. Vi planlegger prosjektet sammen med deg når du vil i gang med bolig-oppussing slik at du får det slik du ønsker at det skal være.​

Ta kontakt i dag for en hyggelig befaring!

Vi samarbeider med en rekke leverandører av spesielle og eksklusive løsninger som muliggjør en helt spesiell kombinasjon av løsninger, håndverk og materialer.

Hele rehabiliteringsløpet er lagt opp

rundt Dine ønsker og behov.

bottom of page