top of page

VÅTROM

Your dream BATHROOM is just around the corner.

moderne bad

Moderne bad

Moderne baderom byr på rene linjer, stilsikre fargevalg og elegante løsninger. Vi har ett utvalg med produkter i alt fra baderomsmøbler til flis og armaturer som gir deg ett elegant og moderne preg på baderommet. Bestill en befaring fra oss idag så kommer vi ut til dere og hjelper med å skape gode løsninger!

Klassiske baderom

Klassiske baderom sikrer at ditt nye bad ser like bra ut om 15 år som den dagen vi ferdigstiller det! Klassiske, utprøvde produkter og løsninger i ett design som passer alle sikrer verdien av din investering hvis du noen gang skal selge hjemmet ditt. Ta kontakt idag for en hyggelig befaring!

Spesielt design bad

Ønsker du deg noe helt spesielt som reflekterer deg?

Vi hjelper deg med å gi baderommet ditt særpreg!

Ikke alle mennesker er like og vi hjelper deg med å finne akkurat de løsningene som passer for deg, vi har gode avtaler hos en rekke nisjeleverandører som leverer akkurat de produktene dere leter etter!

Eksklusive bad

For mange er badet ett rom for total avslapning og frihet fra stress fra en hektisk hverdag. Vi tilbyr våre kunder komplett skreddersøm av våtrom med veiledning gjennom hele prosessen av en dedikert prosjektleder. Vi koordinerer spesialister og interiørdesignere for å lage nettopp ditt drømme-bad, privat-spa eller rekreasjonsområde.​

Ta kontakt idag for en hyggelig befaring!

 Vi samarbeider med en rekke leverandører av spesielle og eksklusive baderomsløsninger som muliggjør en helt spesiell kombinasjon av løsninger, håndverk og materialer.

Hele rehabiliteringsløpet er lagt opp

rundt Dine ønsker og behov.

GVB-logo-hvit-bakgrunn-hoyopploselig_RGB-for-nett.jpg
bottom of page